Community Maker Sales

Microlab is een stad in een stad, ontworpen om te inspireren en creativiteit te stimuleren. Wij zijn een coworking space met comfortabele, flexibele en betaalbare kantoren en ateliers. Een plek die verbindt en waar iedereen met een passie aan zijn of haar onderneming bouwt.

Dagelijks verwelkomen wij meer dan 250 bedrijven met een zeer diverse community van meer dan 1.000 members. Wij bieden flexibele contracten aan zodat members volop de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen Microlab. Hierdoor is Microlab constant in beweging en groeit onze community door de aanwas van nieuwe vette bedrijven en alumni.

In september 2021 openden wij de tweede vestiging in hartje Rotterdam en in september 2023 zal alweer onze volgende locatie in Eindhoven openen.

Wat doet een Community Maker Sales 

Als community maker sales zorg jij dat Microlab Strijp-s altijd gevuld is met de tofste members! Jij weet precies welk tof bedrijf er nog ontbreekt en zorgt dat zij ook enthousiast worden over Microlab. Je neemt dagelijks contact op met alle nieuwe leads en laat ze al het moois van Microlab zien. Tijdens rondleidingen weet jij enthousiast het Microlab verhaal over te brengen. (Wist je dat founder Luuk ooit zelf als meubelmaker is gestart? Tijdens zijn zoektocht naar een creatieve plek waar hij geïnspireerd werd door anderen en waar hij mee samen kon werken, is Microlab geboren).

Heb jij de lead net zo enthousiast gekregen over Microlab als jij zelf? Dan nodig je ze uit op een borrel, netwerkevenement of om een dagje proef te draaien zodat ze zelf de sfeer kunnen proeven. Krijg je een go? Dan stel je het contract op en zorg je dat alles geregeld is voor de verhuizing naar Microlab.

Natuurlijk ontvang je samen met je collega’s van het community team de nieuwe member op zijn/haar eerste werkdag in Microlab, vanaf dan nemen je collega’s het over en zorgen zij dat het members aan niets ontbreekt!

Jouw team 

Als community maker sales maak je onderdeel uit van hecht een toegewijd team van community makers. Dagelijks staat dit team in contact met alle members van Microlab en worden er waardevolle verbindingen gelegd tussen members en activiteiten. En omdat werk nu eenmaal leuker is wanneer er afwisseling is, is het team overal te vinden. Bijvoorbeeld bij de front desk. Want hier leer je members het beste kennen en hoor je als eerste wat members bezighoudt en waarom ze Microlab zo tof vinden.

Jouw profiel 

Jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat wij bieden 

En nu? 

Ben of herken jij jezelf of iemand in de bovenstaande uitdaging? Solliciteer dan direct!

Zo divers als deze rol is, zo divers is het sollicitatieproces. Want, bij Microlab doen we het helemaal anders. Zijn moodboards he-le-maal jouw ding of maak je graag dingen? Knock our socks off en stuur ons je creatie per post of breng het langs! (zie je gelijk hoe tof ons pand is). Stuur je liever een e-mail met je cv? Ook prima! Stuur dan je mail naar jobs@microlab.nl. Als je vragen hebt mag je deze ook mailen naar dit e-mailadres.