Event manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije Event manager. Stroomt gastvrijheid door jouw bloed en krijg je energie van om succesvolle evenementen te organiseren voor onze gasten? Ben je commercieel ingesteld en weet je met jouw marketing-skills in te spelen op de behoefte van de gast(en)? Zoek dan niet verder want dan hebben wij dé baan voor jou!

Wie zijn wij?

Microlab is opgericht om creativiteit te inspireren en mogelijk te maken. Een plek waar iedereen kan bijdragen op zijn eigen manier, zichzelf of zijn onderneming kan ontwikkelen en om plezier te hebben. Want daar gaat het om, werkgeluk voor zowel onze members en gasten als ons eigen team.

‘’We bestaan ​​om mensen in staat te stellen en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze gelukkiger en meer voldaan kunnen zijn. ”Omdat gelukkige mensen elkaar beter behandelen.’’

Dagelijks verwelkomen wij meer dan 230 bedrijven met een zeer diverse community van meer dan 800 members die in Microlab gevestigd zijn. Jaarlijks worden er zo’n 250 meetings en events georganiseerd bij Microlab. Deze bestaan o.a. uit bedrijfsuitjes, Microlab feesten, borrels, vergaderingen voor niet-members en events van culturele instellingen uit de regio.

Wat doet een Event manager?

Ben je op zoek naar een afwisselende verantwoordelijke baan en sta je stevig in je schoenen? Als event manager verwelkom je de ene dag een zakelijke relatie die wekelijks vergaderd in een van onze meetingrooms, de andere dag maak je een offerte voor een teambuilding dag of organiseer jij een kerstgala met het Community team. Als event manager ben je verantwoordelijk voor de sales én organisatie van vele evenementen in Microlab. 

Het is een zeer diverse functie en omvat onder andere de volgende taken

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat wij bieden

En nu?

Ben of herken jij jezelf of iemand in de bovenstaande uitdaging? Solliciteer dan direct! Dit kan naar jobs@microlab.nl ter attentie van Demi Bouwmans.

Hoe dan verder?

Zijn wij enthousiast over jou? Dan nodigen we je graag per telefoon uit voor een kennismakingsgesprek.