In Rotterdam zoeken wij nieuwe collega’s voor het lokale community team.

Inspirerende werkplekken voor teams, ondernemers en bedrijven van ieder formaat. Microlab is opgericht om creativiteit te inspireren en mogelijk te maken. Een plek waar iedereen kan bijdragen op zijn eigen manier, zichzelf of zijn onderneming kan ontwikkelen en om plezier te hebben. Want daar gaat het om, werkgeluk voor zowel onze members als ons eigen team.

‘’We bestaan ​​om mensen in staat te stellen en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze gelukkiger en meer voldaan kunnen zijn. ”Omdat gelukkige mensen elkaar beter behandelen.’’

Dagelijks verwelkomen wij meer dan 230 bedrijven met een zeer diverse community van meer dan 800 members. In Eindhoven zijn wij gevestigd op Strijp-S in een voormalige Philips fabriek. In september dit jaar openen wij tweede vestiging in hartje Rotterdam, met de ambitie om door te groeien naar nog meer steden in Nederland.

Naast de community en werkplekken zijn er ook de vele meetings/events die bij ons plaatsvinden en die wij zelf ook organiseren. Zo zijn wij trotse sponsor van de Maker Fair en het Film Festival in Eindhoven.

Wat doet een Community en Events Coördinator?

Jij bent samen met de rest van het community team het aanspreekpunt voor alle members, hun gasten en de bezoekers van de vele evenementen. Jij bent de “go-to” persoon van alles wat er binnen Microlab gebeurt.

Hospitality: Jij weet een unieke beleving te creëren voor iedereen die Microlab binnenstapt. Mensen voelen zich direct thuis en jij zorgt dat ze niks te kort komen. Doordat jij members ontzorgt kunnen zij volop genieten en zich volledig richten op hun werk.

Front desk: Met zo’n grote community van members is nauwkeurig werken van groot belang. Zorgen dat post/pakketjes op tijd bij de juiste klanten aankomen, afspraken gedetailleerd vastleggen en opvolgen horen bij de dagelijkse taken.

Combinatiefunctie

Werk is veel leuker wanneer er afwisseling is. Elke week ontvang je onze members in de lobby. Andere dagen ben je flexibel en ondersteun je het Community team met:

Community: Onze community bestaat uit flex en vaste members die een kantoor of atelier bij Microlab hebben. Ze kennen zelf goed de weg binnen het pand, maar hebben soms wel wat hulp nodig met een introductie aan andere members of wanneer er sprake van een probleem is. Verder geef je ook rondleidingen aan potentiële leads, houd je de dagelijkse member en contractadministratie bij en ben je de sfeermaker op onze wekelijkse borrels.

Meetings & events: Jaarlijks worden er zo’n 250 meetings en events georganiseerd bij Microlab. Deze bestaan o.a. uit bedrijfsuitjes, Microlab feesten, borrels, vergaderingen voor niet-members en events van culturele instellingen uit de regio. Je helpt mee het organiseren, hosten, klaarzetten en soms wanneer nodig ook tijdens de uitvoering.

Microlab Academy: Heel veel members zijn in het bezit van veel kennis en vaardigheden, welke zij maar al te graag delen met de community. Daarom hebben wij het platform ‘Microlab Academy’ opgericht! Waar we de cursussen bieden voor onze members. Je zorgt dat gasten zich kunnen aanmelden, regelt de communicatie met alle partijen en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat wij bieden

En nu?

Ben of herken jij jezelf of iemand in de bovenstaande uitdaging? Solliciteer dan direct!

Zo divers als deze rol is, zo divers is het sollicitatieproces. Want, bij het Microlab gaan we het helemaal anders doen. Zijn moodboards he-le-maal jouw ding of maak je graag dingen? Knock our socks off en stuur ons je creatie per post of breng het langs! (zie je gelijk hoe tof ons pand is). Stuur je liever een e-mail met je cv? Ook prima! Stuur dan je mail naar jobs@microlab.nl ter attentie van Demi Bouwmans. Als je vragen hebt mag je deze ook mailen naar dit emailadres.