Sales Support Medewerker

Wie zijn wij?

Bij Microlab ontwikkelen we inspirerende werkplekken die meer zijn dan alleen kantoren en co-working spaces. Onze faciliteiten omvatten ateliers, vergaderruimtes, event spaces, onderwijsfaciliteiten, horeca en leisure activiteiten. We bevinden ons op drie strategische locaties: in het centrum van Rotterdam, op het bruisende Strijp-S, en in hartje Eindhoven. Deze locaties beslaan samen 45.000 m2 aan creatieve ruimte.

Microlab dient als een levendige hub voor meer dan 3.000 members, variërend van ZZP’ers tot MKB-bedrijven en stichtingen. Onze veelzijdige ruimtes zijn geschikt voor kantoorwerk, maar bieden ook werkplaatsen en studio’s. Dit zorgt voor een dynamische mix van disciplines en activiteiten, waardoor Microlab een broedplaats van talent en inspiratie is.

We stimuleren onze members om grenzen te verleggen binnen een omgeving waar vrijheid, contrasten en ruwe randjes elkaar versterken. Microlab faciliteert allerlei evenementen, van kleinschalige vergaderingen tot grootschalige festivals en business events voor maximaal 800 personen. Onze community is divers en dynamisch, een plaats waar bijzondere ontmoetingen en samenwerkingen tot stand komen.

Wat ga jij doen?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een innovatieve omgeving? Bij Microlab is geen dag hetzelfde! Als Sales Support Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze dynamische salesactiviteiten op elk van de drie locaties. Deze commerciële binnendienstfunctie biedt de perfecte combinatie van klantcontact en administratie. Ideaal voor wie houdt van een levendige en interactieve werkomgeving.

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat wij bieden

Jouw werkomgeving

De Sales Support Specialist is werkzaam op het kantoor in Rotterdam en brengt ook twee dagen per week door in Eindhoven (één dag op elke locatie – Strijp-S en Microstad) om de verbinding met de sales managers daar te onderhouden. Bij Microlab werken we elke dag op kantoor omdat we veel waarde hechten aan verbinding met collega’s en de members. Bovendien is Microlab een geweldige, inspirerende werkomgeving!

En nu?

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Kom dan ons team versterken en maak elke dag bijzonder bij Microlab! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via jobs@microlab.nl tav Demi Bouwmans