Oproepkracht Receptie & Events

Wie zijn wij?

Bij Microstad & Microlab vind je kantoorruimtes, co-working spaces, ateliers, vergaderruimtes, eventspaces, onderwijsfaciliteiten, horeca en leisure activiteiten. Wij bieden aan meer dan 2000 members een vaste werkplek en verzorgen een breed scala aan events. Van een meeting voor 4 personen tot een swingend jazz festival of een inhoudelijke business events tot 800 personen.

Microlab en Microstad hebben samen 3 vestigingen. In het centrum van Rotterdam, op het bruisende Strijp-S in hartje Eindhoven. Samen 45.000 m2 aan creativiteit waar gekke dingen mogen gebeuren. Een broedplaats van talent en een bron van inspiratie. Hier draait het om vrijheid, contrasten en ruwe randjes die elkaar versterken. Een plek waar ervaring en deelname centraal staan. Iedereen is welkom, zolang je niet bang bent om uitgedaagd te worden. Hier ontstaan bijzondere ontmoetingen en samenwerkingen. 

Wat ga jij doen?

Wij zoeken een flexibele kracht die Microlab uit de brand kan helpen. Als oproepkracht bij Microlab ben je een cruciaal aanspreekpunt voor zowel members als bezoekers. Je taken omvatten onder andere:

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat wij bieden

En nu?

Word je enthousiast van deze vacature en ben jij de topper die wij zoeken? Stuur dan snel een e-mail met CV en motivatie naar jobs@microlab.nl ter attentie van Demi Bouwmans. We nemen snel contact met je op om te bespreken of jij de perfecte aanvulling op ons team bent!